een merk van Hitma B.V.

Retourvoorwaarden

Voor Bedrijven

Wat vervelend dat het product niet naar wens is. Wilt u contact opnemen met ons verkoopteam via telefoonnummer (+31)(0)299-630610, om een passende oplossing te vinden.


Voor Particulieren 

Wat zijn de retourvoorwaarden?

U kunt binnen 30 dagen nadat u het product ontvangen heeft, uw retour aanmelden. Hierna heeft u nog eens 14 dagen de tijd om uw product terug te sturen. Hiervoor bieden we twee opties aan:

  • Gratis ruilen voor een ander product
  • Retourneren en uw geld terug laten storten of een creditnota ontvangen. 

Om het volledige aankoopbedrag terug te krijgen is het van belang om het product in de originele staat, in de originele verpakking en onbeschadigd terug te sturen. 


Mag ik een product uitproberen?

Heeft u interesse in een product, maar u weet nog niet zeker welk product voor u geschikt is? Dan is het het handigste om telefonisch contact met ons te leggen. Wellicht zijn er mogelijkheden om een demo van het product te geven, of zelfs het product tijdelijk in bruikleen te geven. Neem hiervoor contact op met ons verkoopteam via telefoonnummer (+31)(0)299-630610 of email info@atal.nl


Hoe moet ik mijn product retourneren? 

Nadat uw uw retour heeft aangemeld bij uw verkoop contactpersoon, verwijdert u waar nodig data en accountgegevens van het product en pakt u het goed en stevig in, in de originele verpakking. Op deze manier is de kans op beschadigingen zo klein mogelijk. Verzend de verpakking in een stevige doos die goed wordt afgesloten. U kunt uw pakket terugsturen naar: 

ATAL
o.v.v. Retour order <ordernummer>
Ampèrestraat 35-37
NL-1446 TR Purmerend


Vragen of opmerkingen

Heeft u nog verdere vragen over uw bestelling, neem dan direct contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen en wij zullen alles in het werk stellen om eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen.