een merk van Hitma B.V.

Complete dataregistratie en bewaking met OnlineSensor

Het meten van binnenklimaatparameters is één, maar wat doe je vervolgens met alle meetgegevens. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om deze alleen te visualiseren en lokaal te bewaken, maar er zijn ook oplossingen voor centrale opslag van al deze meetdata. Online Sensor is zo'n systeem waarbij alle meetgegevens in de cloud-software worden opgeslagen, zodat je overal ter wereld 24/7 toegang en inzicht hebt in alle meetdata.

Voor meer informatie over en de verkoop van het Online Sensor dataregistratiesysteem kun je terecht bij Hitma.

Uiteenlopende toepassingen

Er zijn verschillende verbindingen mogelijk tussen sensoren en OnlineSensor. Zo kan je gebruik maken van IoT-netwerken als LoRa of Sigfox, of via GPRS-, WiFi, of Ethernet communicatie. Hitma biedt naast OnlineSensor nog een aantal maatwerkoplossingen voor dataregistratie, elk systeem met zijn eigen specifieke kenmerken en voordelen. Naast OnlineSensor, dat uitermate geschikt is voor het bewaken van het binnenklimaat, biedt Hitma ook oplossingen speciaal voor de farmaceutische industrie, laboratoria, ziekenhuizen, transport en voedingsmiddelenindustrie.

Service en ondersteuning

Om op de betrouwbaarheid van data te kunnen rekenen, is het van belang dat dataregistratiesystemen goed zijn ingeregeld en dat de meetinstrumenten periodiek worden gekalibreerd. Hitma biedt deze ondersteuning via de ISO en VCA gecertificeerde serviceafdeling. Naast kalibratie, reparatie en (preventief) onderhoud aan dataregistratiesystemen zijn er ook mogelijkheden voor ondersteuning bij de installatie en IQ-OQ (installatiekwalificatie en operationele kwalificatie).

Meer weten en advies op maat?

Neem gerust contact op met onze dataregistratiespecialisten via 0297-515 833 of stuur ons een e-mail voor een advies op maat. 

Meer informatie vind je op:

Hitma Dataregistratie website